2012年3月4日日曜日

LANGRESチーズ

今日は、チーズが大量に入荷してきましたのご案内です! 


今回はその中でも おすすめのチーズを。 こちらです!!

LANGRES チーズ       ¥2290


ローマ時代から歴史のあるシャンパーニュ地方のラングルという村でうまれたウォッシュチーズ。
上の部分に、フォンティーヌ(泉)という くぼみがあるのが特徴。

ミモレットと同じアナトーという天然色素を混ぜてウォッシングしているので オレンジ色がとても鮮やか☆

熟成が若い時は同じ地方のシャンパンと、熟成がすすんだらフルボディタイプの赤ワインが合います。

味は、クリーミーで 塩分少なめでさっぱりした味わいです!


It is arriving [ today / cheese ]-in large quantities guidance!


LANGRES cheese        \2290

Washed cheese produced in a village called Langres of the Champagne district which is historied from the time of the Roman Empire.
Phonteene is told to the upper portion.   It is the feature that there is a hollow.
Since natural color called the same Anato as mimolette is mixed and washing.   Orange is very vivid.

When maturing is young, if maturing progresses, full-bodied type red wine suits the champagne of the same district.

The taste is creamy.   It is a taste clean by slight salt little!

マルヤマクラス・ちはる

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